Dit is een persoonlijke uitnodiging om in 2019 het leven te creëren waar je naar verlangt.

Bloei is een ‘Sacred Space’ waar we Stoute Schoenen aantrekken, dromen waarmaken en loslaten wie we denken dat we moeten zijn.

En ja, dat betekent dat je je hart gaat volgen, grenzen verlegt en spannende avonturen aan gaat om eindelijk de dingen te gaan doen waar jij al zo lang van droomt.

Voor je bedrijf of werk

Voor je relaties

Voor je huis

Voor je gezondheid

Voor je financiële situatie

Maar vooral voor JOU.

 

Bloei is relatief nieuw en het is geen online programma of cursus zoals je dat gewend bent. Bloei is zoveel meer dan dat.

Het is een manier van leven: met meer geluk, meer energie en meer zelfvertrouwen & lef.

Omringd door andere vrouwen die ook hun Stoute Schoenen aantrekken om hun GROOTSE dromen waar te maken.

Stoute Schoenen helpen je namelijk om meer van jezelf te laten zien. Precies zoals je bent.

Want je hebt jouw enthousiasme, je bevlogenheid, je talenten, je dromen, jouw persoonlijkheid, je plannen, jouw ideeën, jouw ambities, je kwaliteiten, je eigenheid en jouw vrijheid om te zijn wie je bent en te laten zien wat je in huis hebt niet voor niets.

Tijd dat je er alles uit gaat halen dat er in zit. Uit jezelf én jouw leven.

Bloei is voor jou als Jij er KLAAR MEE bent dat je leven geleid wordt door….

…..verwachtingen van anderen en de dingen waarvan je denkt dat je ze moet doen om iedereen om je heen tevreden te houden.

…..je eigen perfectionisme, uitstelgedrag en uiteindelijk de angst om te falen als je gaat doen wat JIJ graag wil doen.

…..de ‘monsters’ in je hoofd die je laten twijfelen aan jezelf en je vertellen dat je het toch niet kunt, niet goed genoeg bent en nooit genoeg doet.

…..de dingen die je dagelijks om je heen ziet op social media en waarbij jouw eigen leven genadeloos in het niet lijkt te vallen.

…..het constante tijdgebrek waardoor er nooit genoeg uren in een dag lijken te zitten en er –naast je werk, de was, de kinderen, je partner, familie en vrienden- al helemaal geen tijd overblijft om je eigen kopje te vullen.

…..het knagende gevoel dat er meer zou moeten zijn. Meer geluk, meer voldoening en meer vrijheid om te zijn wie je bent.

 

Bloei is voor jou als jij er KLAAR VOOR bent om je Stoute Schoenen aan te trekken en

 Gehoor te geven aan jouw roeping. Aan dat kleine stemmetje dat steeds heel zachtjes fluistert:

‘Eigenlijk wil ik liever…’
‘Ik weet dat er meer moet zijn….’
‘Zou het niet geweldig zijn als…’

Je weet wel over welk stemmetje ik het heb: de fluistering van je verlangen.

Het verlangen om te mogen zijn wie je bent. Om je hart te kunnen volgen. Jouw stoutste dromen waar te maken. Om voor jezelf te kiezen. Om dát te gaan doen waar jij zo verdomde goed in bent en waar jij zo ongelooflijk blij van wordt. Zodat jij jouw potentie voor de rest van je leven elke dag met volle overtuiging en ontzettend veel enthousiasme waar kunt maken.

Als jij dit ook zo voelt, dan nodig ik je van harte uit om vandaag je Stoute Schoenen aan te trekken en onderdeel uit te maken van mijn (online) community: Bloei!

Dit is wat er in Bloei zit

 

365 dagen support, inspiratie en motivatie van mij en alle andere vrouwen in Bloei die hun Stoute Schoenen aantrekken om het leven te creëren waar zij naar verlangen. Vrouwen die snappen dat het spannend is en die begrijpen hoe belangrijk jouw dromen voor je zijn. In onze community kun je terecht met je vragen, twijfels, verhalen en ervaringen. Samen bereik je zoveel meer!

Maandelijkse online mindset trainingen die je helpen om:
Keuzes te maken die goed zijn voor JOU.
De ‘monsters’ in je hoofd te temmen.
Vrijheid te creëren in je denken en DOEN.
Je meer vertrouwen, plezier en LEF te geven.

Een maandelijkse online SMARTsessie om je te helpen intenties en doelen te stellen die je dichter brengen bij het leven waar jij naar verlangt. Hiermee zorg je ervoor dat je dagelijks stappen zet om jouw dromen ook daadwerkelijk waar te maken.

Een maandelijkse boekenclub om je persoonlijke ontwikkeling te verdiepen en je te laten inspireren door verhalen en woorden van krachtige vrouwen.

Plus: exclusieve verrassingen voor jou als member van Bloei.

Maak gebruik van de Early Bird bonus (geldig tot 7 januari 2019)

Als je nu instapt betaal je de Early Bird prijs van € 250,- (excl. BTW) voor een jaar. Besluit je daarna om je lidmaatschap voort te zetten, dan behoud je deze prijs (ook als de prijs voor nieuwe leden omhoog gaat!)

Voor snelle beslissers: De eerste 5 nieuwe leden van Bloei ontvangen als EXTRA BONUS een online 1-op-1 inspiratiesessie met mij van 45 minuten (t.w.v. 150,-) waarin ik je persoonlijk op weg help om in 2019 het leven te creëren waar jij naar verlangt.

De Early Bird Bonus vervalt over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik geloof in Pay it Forward

5% van jouw aankoopbedrag gaat in een speciaal ‘Pay it Forward’ fonds. Daarmee wil ik een mooie pot met geld creëren waarmee we nóg meer dromen waar kunnen maken. Voor vrouwen die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Om weer op te krabbelen, hun leven weer op te pakken en het heft in eigen handen te kunnen nemen.

Vragen en antwoorden

Waar zit de online community?

Bloei heeft een eigen online platform, met een eigen app (voor iOs en Adroid) en is zowel mobiel als via de desktop te bereiken. Het zit ver weg van de gangbare social media om oprecht een Sacred Space te creëren waar in jij jezelf kunt zijn en uit kunt groeien tot wie je wilt worden. We besteden veel aandacht aan design en gebruiksvriendelijkheid om een warm bad voor jou en je dromen te faciliteren.

Wat gebeurt er nadat ik op de knop ‘Ja, dat wil ik’ klik?

Dan kom je in een betaalscherm terecht waar je met Ideal direct je toegang tot de Bloei Community kunt verzekeren. Daarna ontvang je automatisch een factuur én een mail van mij waarin ik je heel hartelijk welkom heet. Op 7 januari 2019 krijg je toegang tot de Community, dan gaan we namelijk van start!

 

Belangrijk om te weten

Er is een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Geef je binnen 14 dagen nadat je toegang hebt gekregen tot Bloei aan dat het toch niet is wat je ervan verwacht had, dan stort ik het geld terug op je rekening. (minus de 5% Pay it Forward donatie en minus € 45,- administratiekosten)

Deelname aan Bloei betreft een lidmaatschap voor een jaar met een opzegtermijn van een maand.

Op dit aanbod zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Nieuwe schoenen kopen vond ik vroeger het leukste én het stomste om te doen. Leuk omdat we altijd naar een schoenenwinkel gingen waar ze prachtige schoenen vol glimmertjes, bloemen en glitters hadden waar ik uren naar kon kijken. En die ik liefdevol aanraakte, vol verlangen.

Het bleef bij verlangen, want ik kreeg ze namelijk nooit. Ik liep elke keer weer naar buiten op de verstandige veterschoenen.
Lekker degelijk. Lekker stevig. Lekker stom.

Ik denk dat ik heel vroeg al wist dat de juiste schoenen je zelfvertrouwen kunnen geven.
Dat de juiste schoenen je helpen om jezelf te laten zien en het beste uit jezelf te halen.
Ze laten je stralen en geven je nét even dat duwtje om verder te gaan dan je ooit bent geweest.

Ongeveer vier jaar geleden vond ik mijn perfecte paar schoenen: Stoute Schoenen.

En die helpen me elke dag.

Zodat ik niet met hersenspinsels rond blijf lopen, maar wéét dat ik er alles aan doe om mijn potentie waar te maken.

En geloof me, ik weet hoe het is om met hersenspinsels rond te lopen. Jarenlang. Zonder bewijs dat ik de dromen die ik kon bedenken ook echt waar kon maken.

Ik was bang om mezelf te zijn en te laten zien. Dacht dat ik niet genoeg in huis had en dat ik elk moment door de mand zou vallen en mensen ook zouden zien dat ik eigenlijk niets kon.

En er was altijd morgen…

Morgen was het grootste deel van mijn leven mijn favoriete dag. Want morgen zou alles anders zijn. Morgen kon ik ineens wel die succesvolle, bevlogen ondernemer zijn die ik vandaag niet was. Elke avond ging ik naar bed en dacht ik ‘morgen wordt alles anders, morgen ga ik dit echt doen. Morgen word ik wakker als succesvolle vrouw en worden mijn plannen realiteit’. Natuurlijk werd ik elke volgende dag wakker als precies dezelfde Eefje die liever een halve dag op Facebook rond hing, haar e-mail 100 keer checkte en al haar dromen, plannen en ideeën tot…juist ja, morgen uitstelde.

Totdat… ik mijn Stoute Schoenen aan trok. Totdat ik besloot om uit te zoeken waar ik écht warm van loop. Totdat ik wist waar ik van AAN ga. Vanaf dat moment besloot ik om mijn hart te volgen en me te laten leiden door de dingen die ik het allerbeste kan en het allerliefste doe. Dat gaf me het vuur om er elke dag met Hart en Lef aan te werken.  Stapje voor stapje ging ik steeds meer doen dat mij op de juiste weg bracht.

Dat was in 2014 en sindsdien heb ik al heel veel dromen waargemaakt. Hebben ontzettend veel plannen en ideeën het levenslicht gezien. Sindsdien ben ik steeds gelukkiger geworden en geeft mijn leven me voldoening. Elke dag weer.

En dat wil ik ook voor jou.