Ken je dat gevoel dat je op het punt staat om iets spannends te doen en denkt ‘zal ik wel of zal ik niet’?

Dat noem ik ‘De Uitdaging’. En als Ondernemer met Hart & Lef is dat wanneer ik op mijn best ben. Mezelf op maandag een ‘uit mijn comfortzone’ doel stellen en ‘done by Friday’ erbij krabbelen in mijn agenda.

Niet teveel nadenken, maar het gewoon DOEN.

JUIST omdat ik wéét dat ik door mijn ADD, sluimerende perfectionisme en eeuwig uitstelgedrag mezelf moet blijven ontwikkelen op dit punt.

Al mijn werk is persoonlijk en komt voort uit mijn persoonlijke ervaringen en overwinningen. Maar De Uitdaging is éxtra persoonlijk omdat ik het in eerste instantie voor mezelf hebt ontwikkeld.

Begin dit jaar besloot ik om mezelf ELKE week een spannende Uitdaging te geven. Minimaal 52 Uitdagingen om:

+ mijn bedrijf te laten groeien
+ mijn creativiteit aan te spreken,
+ mijn zichtbaarheid te vergroten,
+ nieuwe avonturen aan te gaan,

ACTIE te ondernemen en stappen BUITEN MIJN COMFORTZONE te zetten.

En jij kunt meedoen op elk moment dat je er klaar voor bent.

De Uitdaging helpt je om spannende stappen voor je bedrijf te zetten. Stappen waarmee je ook een ander inspireert om zelf actie te ondernemen.

De allereerste Uitdaging die ik begin dit jaar voor mezelf bedacht: Bedenk, lanceer en verkoop binnen één week een nieuwe dienst.

En dat is deze cursus geworden.

Want jij kunt met me meedoen! En  zo jezelf, samen met mij en heel veel andere ondernemers, elke week Uitdagen om actie te ondernemen, jezelf zichtbaarder te maken en stappen buiten je comfortzone te zetten.

De Uitdaging werkt heel simpel:

  • Elke maandag krijg je om 08.00 uur een nieuwe Uitdaging in je inbox.
  • Je besluit voor jezelf of en hoe je deze Uitdaging aangaat. (Het kan dus helemaal op je eigen manier en nét buiten je eigen comfortzone)
  • Je committeert je aan jouw uitdaging door je plannen voor die week te delen in de online supportgroep die bij deze cursus hoort.. Je post hier ook updates en vragen waar je mee zit.
  • Op vrijdag heb je fantastische stappen gezet en zijn er successen te vieren!

Ik roep je op… Ik nodig je uit…

Om -samen met mij- jezelf en anderen te inspireren door elke week iets moeilijks te doen waar jouw bedrijf van groeit.

Jij investeert eenmalig € 49,- ex BTW en krijgt daarvoor:

  • Elke maandag een mail in je inbox met een nieuwe spannende Uitdaging voor die week. (zolang als het programma loopt, minimaal 52 Uitdagingen lang)
  • Toegang tot alle voorgaande Uitdagingen. Heeft je bedrijf een boost nodig? Dan pak je er gewoon een Uitdaging bij die je nog niet eerder hebt gedaan.
  • Toegang tot mijn online netwerk, Bloei!, waar al mijn klanten toegang toe hebben en waar dus heel veel vrouwelijke ondernemers zitten die –net als jij – mooie dromen, plannen en ideeën waar willen maken.
  • Toegang tot een besloten supportgroep binnen Bloei! die je helpt om De Uitdaging elke week ook daadwerkelijk te voltooien.

Over de online supportgroep
Met een supportgroep van mensen om je heen die  hetzelfde ondergaan, wordt de kracht van de cursus vertienvoudigt. Je houdt elkaar scherp, doet ontzettend veel waardevolle contacten op die je verder helpen en je krijgt er een stel cheerleaders bij die jou willen zien slagen.

De besloten Uitdaging supportgroep maakt onderdeel uit van een groter  online netwerk dat ik voor al mijn klanten – krachtige, creatieve ondernemende vrouwen- gestart ben: Bloei!
Bloei! heeft als enige doel om vrouwen te helpen om hun dromen, plannen en ideeën volledig tot Bloei! te laten komen en het zit ver weg van de bekende social media kanalen. Dat is niet voor niets.

Je hebt focus, toewijding en een veilige plaats nodig om:
je dromen te delen
vragen te stellen 
de verbinding met elkaar aan te gaan
open te staan voor andere ideeën en mogelijkheden
jezelf te laten zien, gewoon zoals je bent.

Bloei! is een uniek netwerk met alle faciliteiten van een sociaal medium , maar zónder de afleiding van (privé) prikkels van buitenaf. Je vindt hier alleen maar ondernemers en inspirerende gesprekken over dromen, doelen en acties.

Challenge accepted?

De Uitdaging is de cursus voor jou als je meer actie, zichtbaarheid en groei wilt.
Met elke week een nieuwe Uitdaging zet je steeds stappen buiten je comfortzone om dat te bereiken.

Je bent zó welkom om samen met mij en heel veel andere ondernemers De Uitdaging aan te gaan.

Na je betaling ontvang je direct een mail waarmee je je aan kunt melden voor het online netwerk Bloei! en De besloten Uitdaging supportgroep.

Ik nodig je vervolgens uit voor de online cursusomgeving waar je alle voorgaande Uitdagingen terug kunt vinden.