Wat je hebt, moet je delen

Binnen mijn leven en mijn bedrijf draait het allemaal om dromen, plannen en ideeën tot bloei laten komen. Die van mij zelf én van anderen.

Dit begint met je talenten, de dingen die je zo goed kunt en waar jij zo blij van wordt. De potentie die in je zit waarmaken en het gevoel dat het klopt.

Mijn talent is dat ik je groots kan laten dromen. Mogelijkheden kan laten zien waarop jij óók je dromen waar kan maken. Dat ik de vragen kan stellen waardoor jij (weer) weet wat jij neer wil zetten in dit leven.
Daar zet ik me elke dag met Hart & Lef voor in. Zo geef ik mijn talenten door en deel ik wat ik heb.

Op het moment dat jij ontdekt waarom, hoe en met wat jij het verschil wil maken in de wereld en het daadwerkelijk gaat DOEN, geef jij jouw talent weer door. En inspireer je vervolgens anderen om hún dromen, plannen en ideeën ook tot bloei te laten komen.

En zo geven we het door. Maken we de wereld stap voor stap een beetje mooier en gelukkiger door onze talenten door te geven.

Pay it forward >>

Maar er is meer…

Tijdens mijn leven en in mijn loopbaan als ondernemer heb ik talloze kansen gehad op de momenten dat ik het ‘t minst verwachtte. Op de momenten dat ik écht even niet meer wist hoe ik alles voor elkaar moest krijgen.

Elke keer dat ik zo’n kans kreeg of hulp uit onverwachte hoek wist ik dat ik er niet alleen voor stond. Op die momenten wist ik dat er mensen zijn die net zo in mij en mijn dromen geloofden als ik zelf.

Die kans en dat gevoel wil ik meer vrouwen geven. Zodat jij jouw droom niet opgeeft, maar ‘m waar gaat maken.

Mijn Pay it Forward project

Dit jaar bestaat mijn bedrijf 7 jaar en omdat ik nooit zo ver was gekomen zonder alle hulp die ik ontvangen heb, heb ik besloten om alle kansen die ik ooit gehad heb door te geven. Ik ga voor minimaal één jaar op basis van een ‘Pay if Forward’ model werken.

Ben jij een vrouwelijke ondernemer met een mooie droom? Een ambitieus plan? Of een supergoed idee?

Maar weet je even niet hoe je verder moet? Hoe je vooruit komt? Heb je hulp nodig om – naast je baan, je gezin en alle ballen die je al in de lucht houdt- te zien hoe je het waar kunt maken?

En weet je best dat daar een investering aan vast zit, maar heb je geen idee hoe je genoeg geld bij elkaar moet krijgen om die investering te doen?

Mijn diensten staan tot je beschikking voor een speciaal bedrag

Het bedrag dat jij veilig en verantwoord kunt investeren.

Dat betekent dat als jij serieuze stappen wil zetten en de wereld echt wil laten zien wat je in huis hebt, je zelf een prijs mag bepalen voor mijn diensten.

Zo werkt het

Er zitten een paar spelregels aan dit project vast:

 1. Je kunt éénmalig gebruik maken van dit project. Dat wil zeggen dat we eenmalig en voor één dienst op basis van het ‘Pay if Forward’ model samenwerken aan jouw droom, plan of idee. Ik reserveer de ‘pay it forward’ plaatsen voor vrouwen die écht een break kunnen gebruiken en ik wil hiermee zoveel mogelijk vrouwen een kans geven om de wereld te laten zien wat ze in huis hebben.
 2. Je kiest het aanbod (cursus of persoonlijk samenwerken) waar jij OP DIT MOMENT het meest mee geholpen bent.
 3. Je bepaalt voor jezelf welk bedrag (ex BTW) jij veilig en verantwoord kunt investeren in dit aanbod (en daarmee in jouw dromen, plannen en ideeën).
 4. Je stuurt mij een mail (mail@ideefje.nl) waarin je het volgende vertelt:
  – Wat de droom is die jij zo graag waar wil maken.
  – Wat de dingen zijn die je op dit moment tegenhouden om die droom waar te maken.
  – Hoe je graag met mij zou willen samenwerken (welke cursus of 1:1 dienst) en waarom.
  – Het bedrag dat je bereid bent om te investeren in onze samenwerking.

Op basis van die mail kijk ik of je in aanmerking komt voor mijn ‘Pay it Forward’ project. Dat betekent dat ik – oprecht- kijk of ik je verder kan helpen.

Zo ja:  dan neem ik contact met je op, bepalen we samen de startdatum en ontvang je een factuur voor het door jou bepaalde bedrag (exclusief BTW). Na betaling van die factuur ga je van start en krijg je toegang tot de cursus of maken we een afspraak voor onze persoonlijke samenwerking.

Er zijn een beperkt aantal plekken in mijn ‘Pay it Forward’ project:

Elke maand
10 plekken in De Uitdaging
5 plekken in De Stoute Schoenen Club
1 plek voor persoonlijke samenwerking

Elk kwartaal
3 plekken in De FLOW Formule

Ben jij er klaar voor om je dromen nu eindelijk eens waar te maken? wacht dan niet langer en stuur vandaag die mail nog. Ik kijk er naar uit om jou en je dromen verder te helpen!