Op sommige momenten zie je het gewoon zelf even niet meer. Je weet niet welke stappen je moet zetten om je bedrijf in de richting te krijgen waarin jij wilt dat het gaat. En misschien weet je soms niet eens meer welke richting je überhaupt op wil gaan.

Je hebt al verschillende Facebookgroepen geraadpleegd, vriendinnen gesproken of een collega ondernemer in vertrouwen genomen.

En toch…ze snappen het niet helemaal. En je krijgt ook nog eens van iedereen een ander antwoord. Nu weet je het helemaal niet meer.

Believe me, I’ve been there. En het is mijn ervaring dat je beter één keer goed kunt investeren in een gesprek dan her en der je informatie te halen.

Ik ben een onafhankelijke friskijker en meedenker. En bovenal: ik geef je toegang tot het beste advies dat je kunt krijgen.

Alle antwoorden zitten namelijk in jou!

En toevallig is het mijn talent om de juiste vragen te stellen waarmee jij de juiste antwoorden van jezelf krijgt.

De antwoorden die je weer de weg wijzen en waardoor je weer weet waarvoor je het allemaal doet, hoe je dat wil gaan doen en wat je wil gaan doen (ja, in die volgorde).

Ik bied verschillende vormen aan om persoonlijk samen te werken. Altijd op maat.

Je kunt al persoonlijk met mij samenwerken tijdens een inspiratiesessie van 1 uur voor € 150,- ex BTW.

Maar heb je meer uit te zoeken? Dan behoren een ochtend, een dag of een weekend ook tot de mogelijkheden.

Ik werk zowel online via Zoom als offline op mijn kantoor in Waalwijk of op locatie (met bijtelling van reistijd en reiskosten).

Mail me als je vastloopt. Ik maak graag tijd voor je.

Ps. Mijn Pay it Forward project is ook van toepassing op mijn persoonlijke sessies.