Stoute Schoenen aan, het avontuur wacht!

Er knaagde de laatste tijd iets. Het schuurde, het wreef tegen een zere plek aan en het voelde niet goed. Sinds juni zat ik niet helemaal in mijn mojo. De Ondernemen met Hart & Lef dag was achter de rug, de Stoute Schoenen Club was in ledenaantal verdubbeld en toch voelde ik me niet helemaal happy.

Maar hoe dan? Ik deed toch wat ik het allerliefste doe en het allerbeste kan? Op papier wel. Ik geniet intens van de Live Q & A’s die we – tegenwoordig zelfs elke week!- houden in de SSC en de magie die daar uit voortkomt. Ik leef zélf ook helemaal op als ik een nieuwe bundel online zet of we nieuwe doelen voor de maand hebben gesteld in een Doelenworkshop. Een en al energie krijg ik van de SSC en de leden die ook allemaal hun Stoute Schoenen aantrekken.

En toch…het knaagde. Er was iets van mij dat ik niet liet zien. Niet toonde. Een deel van mij dat ik steeds wegstop. Want: te eng, te moeilijk, te groots. Er is méér dat ik wil doen.

Vorige week heb ik twee dagen de tijd genomen om het beter te onderzoeken en in dit filmpje vertel ik wat ik gevonden heb.

Ik ga een -voor mij- groots avontuur aan. Mijn Stoute Schoenen zijn weer aan. Ze lopen nog wat wiebelig, maar ik heb er vertrouwen in dat ze over een tijdje heerlijk zitten. Als gegoten denk ik. Omdat het dé Stoute Schoenen zijn die ik het allerliefste draag en die het allerbeste bij mij passen.