Je bent hier niet voor niets.
Je hebt (misschien al jarenlang) de droom om één of meerdere van de volgende dingen te doen:

 • Een bedrijf starten.
 • Je bedrijf inrichten naar jouw perfecte plaatje.
 • Een nieuw product of een nieuwe dienst lanceren.
 • Meer werkgeluk en voldoening ervaren.
 • Al je ideeën samenvoegen tot één geheel.
 • Meer van jezelf laten zien zodat anderen ook zien wat jij allemaal in huis hebt.
 • Meer bereiken dan je tot nu toe gedaan hebt.
 • Je gebrek aan vertrouwen en lef aan de kant schuiven en kiezen voor jezelf en je droom.
 • Je hart volgen…

Het maakt niet uit WAT je de wereld in wil brengen. Het gaat erom DAT je het gaat doen.

Dat je stopt met uitstellen.
Dat je stopt met dingen bedenken zonder actie te ondernemen.
Dat je stopt met in je hoofd zitten.
Dat je stopt met wachten tot het perfecte moment om te beginnen.
Dat je stopt met denken dat je het allemaal alleen moet kunnen.
Dat je stopt met denken dat het perfect moet en dat je eerst nog dit of dat voordat je…
Dat je stopt met denken dat ‘het niet voor jou is’, ‘dat het toch nooit gaat lukken’ en ‘dat het niet goed genoeg zal zijn’.
Dat je stopt met wachten tot iemand je komt redden.

De waarheid is namelijk dat er niemand naar je toe zal komen om te zeggen ‘Hey, ik weet wat er allemaal in jouw hoofd omgaat. Ik zie die mooie dromen, die fantastische plannen en die supergoede ideeën als gedachten in je hoofd rondtollen en weet je wat, ik geloof in jou. ik wil graag met jou en je hersenspinsels in zee.’

De waarheid is dat mensen pas gaan zien wat jouw potentie is als jij besluit om ze dat voor eens en voor altijd te laten zien.

En dat kan vandaag. Hier. Nu.

Door je aan te sluiten bij de Stoute Schoenen Club en te besluiten om jouw dromen waar te maken.

De Stoute Schoenen Club helpt je om dromen waar te maken. WELKE droom dan ook.

De Stoute Schoenen Club is namelijk geen cursus die je vertelt WAT je moet doen en zelfs niet HOE je dat moet gaan doen.

De Stoute Schoenen Club is een cursus waarin je leert om JOUW eigen Succesplan te maken en die je de tools en handvatten geeft om dat plan uit te voeren.

Op eigen kracht. Met de hulp van anderen.

De Stoute Schoenen Club helpt jou:

 • Om je te committeren aan jouw missie, je talenten en je Stoutste dromen (want geloof me, er is nog meer dan jij nu kunt zien)
 • Om een plan te maken voor je business dat dáár op aansluit.
 • Om je mindset om te zetten naar een ‘go getter’ mindset. Met lef, vertrouwen en plezier.
 • Aan een messcherpe focus om al je plannen, ideeën en dromen daadwerkelijk tot bloei te laten komen.
 • Aan tools en gewoonten om elke dag je Stoute Schoenen aan te trekken en productieve stappen te zetten op het – voor jou juiste- ondernemerspad.
 • Aan een netwerk vol gelijkgestemde dromenjagers die er klaar voor zijn om de wereld een poepie te laten ruiken.

De Stoute Schoenen Club biedt je een basis waar je ALTIJD op terug kunt vallen en waarmee je ELKE droom die je maar kunt bedenken realiseert.

Maar het begint allemaal met die ene stap…

Het besluit om vandaag je Stoute Schoenen aan te trekken en JA te zeggen tegen jezelf, jouw dromen, jouw plannen en ideeën.

Als ik zeg dat De Stoute Schoenen Club een basis is waar je ALTIJD op terug kunt vallen, dan is dat ook precies wat ik bedoel.

Met een eenmalige investering van € 349,- ex BTW heb jij voor zolang als je wilt en nodig hebt toegang tot:

8 DIY online leermodules met videolessen en werkbladen
die jij in je eigen tijd en op je eigen tempo kunt doorlopen

Module 1: Er was eens… Om te weten waar je naartoe wil, moet je eerst weten waar je nu staat.

Module 2: In je Stoutste dromen Ik nodig je uit om GROOTS te dromen en je eigen verlangens te volgen.

Module 3: Een nieuw verhaal De start van verandering: tijd om een nieuw verhaal te schrijven.

Module 4: Plan de Campagne Plan je mooiste plannen op JOUW manier.

Module 5: Op je doel af We hakken het GROTE plan in kleine stukjes en maken je klaar voor Succes.

 Module 6: Maak werk van je Idee Je krijgt handvatten om tot actie over te gaan. Van denken naar DOEN.

Module 7: Leer Moedig te zijn Mindset is alles! Een ‘go getter’ mindset zorgt ervoor dat je stappen zet.

Module 8: Elke dag Stoute Schoenen aan Je maakt een eigen routine om ervoor te zorgen dat je jouw dromen waarmaakt, elke dag weer.

Een besloten online supportgroep
Met een supportgroep van mensen om je heen die ‘het’ snappen, wordt de kracht van de cursus vertienvoudigt. Je houdt elkaar scherp, doet ontzettend veel waardevolle contacten op die je verder helpen en je krijgt er een stel cheerleaders bij die jou willen zien slagen.

De besloten Stoute Schoenen Club supportgroep maakt onderdeel uit van een groter  online netwerk dat ik voor al mijn klanten – krachtige, creatieve ondernemende vrouwen- gestart ben: Bloei!
Bloei! heeft als enige doel om vrouwen te helpen om hun dromen, plannen en ideeën volledig tot Bloei! te laten komen en het zit ver weg van de bekende social media kanalen. Dat is niet voor niets.

Je hebt focus, toewijding en een veilige plaats nodig om:
je dromen te delen
vragen te stellen 
de verbinding met elkaar aan te gaan
open te staan voor andere ideeën en mogelijkheden
jezelf te laten zien, gewoon zoals je bent.

Bloei! is een uniek netwerk met alle faciliteiten van een sociaal medium , maar zónder de afleiding van (privé) prikkels van buitenaf. Je vindt hier alleen maar ondernemers en inspirerende gesprekken over dromen, doelen en acties.

De Stoute Schoenen Club in het kort

 • 8 online leermodules om JOUW eigen Succesplan te maken en die je op je eigen tempo kunt doorlopen: zo snel of langzaam als jij nodig hebt.
 • Een online supportgroep van gelijkgestemde dromenjagers om je te helpen om jouw dromen waar te maken. Je doet het op eigen kracht, maar mét de steun van anderen. Je ontvangt hier ook regelmatig support van mij en mijn team.
 • Toegang tot Bloei!. Een online netwerk voor al mijn klanten: krachtige creatieve ondernemende vrouwen die hun eigen dromen, plannen en ideeën volledig tot Bloei! willen laten komen. Ik ben zelf dagelijks in dit netwerk te vinden.

Life is short: buy the shoes and live the dream

De Stoute Schoenen Club is de cursus voor jou als je dromen waar wil maken.
Met je eigen succesplan op zak stop je met uitstellen en start je met doen.

Je bent zó welkom in De Stoute Schoenen Club.

Na je betaling ontvang je direct een mail waarmee je je aan kunt melden voor het online netwerk Bloei! en De besloten Stoute Schoenen Club supportgroep.

Toegang tot de modules krijg je op maandag 3 september, dan gaan we van start.

Ik geloof zó in de Stoute Schoenen Club omdat dit hetzelfde stappenplan is waar ik zelf steeds op terug grijp. Elke keer als ik een volgende droom heb, een nieuw plan of als een fantastisch idee aan mijn brein ontsproten is, grijp ik terug op de stappen uit De Stoute Schoenen Club.

Zodat ik niet met hersenspinsels rond blijf lopen, maar wéét dat ik er alles aan doe om mijn potentie waar te maken.

En geloof me, ik weet hoe het is om met hersenspinsels rond te lopen. Jarenlang. Zonder bewijs dat ik de dromen die ik kon bedenken ook echt waar kon maken.

Ik was bang om mezelf te zijn en te laten zien. Dacht dat ik niet genoeg in huis had en dat ik elk moment door de mand zou vallen en mensen ook zouden zien dat ik eigenlijk niets kon.

En er was altijd morgen…

Morgen was het grootste deel van mijn leven mijn favoriete dag. Want morgen zou alles anders zijn. Morgen kon ik ineens wel die succesvolle, bevlogen ondernemer zijn die ik vandaag niet was. Elke avond ging ik naar bed en dacht ik ‘morgen wordt alles anders, morgen ga ik dit echt doen. Morgen word ik wakker als succesvolle ondernemer en worden mijn plannen realiteit’. Natuurlijk werd ik elke volgende dag wakker als precies dezelfde Eefje die liever een halve dag op Facebook rond hing, haar e-mail 100 keer checkte en al haar dromen, plannen en ideeën tot…juist ja, morgen uitstelde.

Totdat… ik mijn Stoute Schoenen aan trok. Totdat ik besloot om uit te zoeken waar ik écht warm van loop. Totdat ik wist waar ik van AAN ga. Vanaf dat moment besloot ik om mijn hart te volgen en me te laten leiden door de dingen die ik het allerbeste kan en het allerliefste doe. Dat gaf me het vuur om er elke dag met Hart en Lef aan te werken.  Stapje voor stapje ging ik steeds meer doen dat mij op de juiste weg bracht.

Dat was in 2014 en sindsdien heb ik al heel veel dromen waargemaakt. Hebben ontzettend veel plannen en ideeën het levenslicht gezien. Sindsdien ben ik steeds gelukkiger geworden en geeft mijn bedrijf me voldoening. Elke dag weer.

En dat wil ik ook voor jou.