Vang je dromen

Honderd vrouwen deden er mee met de eerste ‘Droom mooie Dromen en volg je Hart’ challenge die ik in november 2015 organiseerde. Honderd! Ik had de challenge in een spur of the moment bedacht en mijn plannen meteen op social media geknald. Soms werkt dat het beste; iets bedenken en ook meteen de wereld in gooien. Dan kun je niet meer terug en weet je zeker dat het waarheid wordt. Dan heb je minder tijd om er over na te denken of je dit wel écht wilt doen en het écht durft.

Uiteindelijk deden er 122 vrouwen mee en waren het twee fantastische weken. En ja, ik weet dat sommige gratis challenges wel 10.000 deelnemers hebben. Maar dat maakt mij niets uit. Ik kreeg fantastische reacties, mensen werden oprecht geraakt door mijn vragen en opmerkingen en openden elke ochtend met een grote glimlach hun mailbox.

En daar is het me om te doen. De fantastische verhalen die in de besloten Facebookgroep gedeeld werden. Verhalen over verlangens en doelen en wensen en plannen. Allemaal geschreven vanuit een plek diep binnenin.  Het waren verhalen over grote dromen en ze kwamen recht uit het hart. We hadden het over spelen, talenten, powersongs, ‘nee’ zeggen, inspirerende quotes en nog veel veel meer.

En uiteindelijk verhalen over moed om de eerste stap te zetten op een pad dat je helemaal zelf hebt uitgestippeld. Een pad waar je je goed bij voelt en dat écht bij je past.

Allemaal verhalen die het verdienen om verteld en geleefd te worden. De besloten ‘Droom mooie dromen en Volg je Hart’ Facebookgroep bestaat nog steeds en er zijn nog meer bevlogen ondernemers bijgekomen. Het is een veilige en warme plek om met anderen te sparren, steun & aanmoediging te krijgen en waar we elkaar helpen, stimuleren en enthousiasmeren. Een fantastische online plek en een fantastisch netwerk!

Tijdens mijn vakantie besloot ik dat meer mensen toegang moesten kunnen krijgen tot de opdrachten uit de challenge. En omdat ik zelf bezig ben met hele nieuwe (spannende!) plannen en een nieuwe challenge nu even niet past, heb ik besloten om het om te zetten naar een werkboek.

Met het ‘Droom mooie Dromen en Volg je Hart’ werkboek kun je op je eigen tempo en in je eigen tijd aan de slag met alle opdrachten uit de challenge. Met het werkboek geef je o.a. antwoord op de volgende vragen: Wat is jouw (net iets te enge) droom voor jezelf en je bedrijf? Waar word jij nu écht blij van en wat zou je het allerliefste doen in het leven?

Met als doel dat jij op korte termijn je dromen waar gaat maken en je hart volgt.

Want als je dat weet, gaan dingen zoveel gemakkelijker. Dan wordt jouw weg zichtbaar en hoef je alleen je stoute schoenen nog maar aan te trekken. Dit werkboek gaat over dromen, durven en doen! Het gaat over jouw droom, jouw hart en jouw talent dat het verdient om gezien te worden.

Je krijgt het ‘Droom mooie Dromen en Volg je Hart’ werkboek cadeau als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief. Je krijgt dan ook toegang tot de ‘Ondernemen met Hart & Lef’ Facebookgroep waar je andere bevlogen ondernemers ontmoet en je samen kunt werken aan je eigen droombedrijf.

Doe je mee?