“Luister, ik weet dat je weinig tijd hebt.

Ik weet ook dat je veel ideeën hebt.

Die lang niet allemaal het levenslicht zien.

Ik weet dat je daarmee geld laat liggen.

Dat je daarmee niet laat zien wat je allemaal in huis hebt.

En er waarschijnlijk stevig van baalt dat er ‘te weinig’ uit je handen komt. Dat je niet zo hard gaat als je graag zou willen. Je potentie niet waarmaakt. En dat je het gat tussen waar je NU staat en waar je uiteindelijk uit wil komen steeds groter ziet worden.

Ik weet ook dat je waarschijnlijk al veel geprobeerd hebt. Steeds een nieuwe planning maakt die je niet volgt. Dat de teleurstelling daardoor nog groter wordt en je aan ALLES begint te twijfelen. Aan je ideeën, je vermogen om een waardevolle ondernemer te zijn, je talenten, je bedrijf….

Ik weet dat hoe langer dit duurt hoe meer je gaat twijfelen en dat de kans groot is dat je twijfel overslaat op andere gebieden in je leven. Ben je eigenlijk wel een goede vriendin of moeder….?

Maar wacht! Er is een oplossing. Dat je daar niet eerder aan gedacht hebt…. Je springt op je fiets en haalt opgelucht adem als je de geur van verse notitieboekjes ruikt. Het walhalla van de HEMA heeft je nog nooit eerder teleurgesteld. De maagdelijke witte pagina’s lachen je tegemoet en nu hoef je alleen nog maar de allerbeste, allermooiste kaft te kiezen met de meest motiverende quote en dan komt het allemaal in orde…. Nu je er toch bent: eigenlijk kun je ook best (nou ja, niet echt) een nieuwe pen gebruiken, de nieuwe post-its zien er ook verrukkelijk uit en hoe héb je het al die tijd toch uitgehouden zonder regenboogkleurige paperclips? Geen wonder dat er niets van je plannen terecht komt.

25 euro lichter fiets je weer naar huis. Eenmaal aan je bureau duw je het oude (en half volgeschreven notitieboekje dat je achteraf ontzettend tegenviel en je ook nog eens hevig teleurgesteld heeft) in je propvolle la en je spendeert een half uur aan het netjes neerleggen en bewonderen van je nieuwe vondsten. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit nieuwe notitieboekje gaat je zeker weten vooruit helpen. Deze keer is het écht anders!

Na talloze ritjes naar de stad wéét ik inmiddels ook dat nieuwe stationery kopen niet de oplossing is. Een nieuw  notitieboekje met of zonder een nieuwe bijpassende pen/weekplanner/marker/washitape geeft je niet opeens magische krachten waarmee je wél in actie komt en je wordt er ook niet productiever van. Geloof me –en dat zeg ik ECHT uit ervaring- de oplossing vindt je niet bij de HEMA. (En ook niet bij de kapper of in een zak M&M’s)

Wat wel werkt?

Mijn ‘Van denken naar DOEN’ werkboek.

Waarom?

1. Omdat het supersimpel is. Ik stel vragen. Jij geeft antwoorden. Het invullen kost je ongeveer een half uur van je tijd. En daarna kun je direct aan de slag met jouw idee. (Dat kost je dus ongeveer evenveel tijd als beslissen welk nieuw notitieboekje het allerleukst is en welke pen daar bij past.)

Daarbij: dit werkboek is geschreven door een ervaringsdeskundige (dat ben ik dus) op het gebied van uitstelgedrag, perfectionisme, het ‘angst om door de mand te vallen’ syndroom met een sterke focus op het gras van de buren. Als ADD’er heb ik járenlang met alleen maar plannen in mijn hoofd rondgelopen zonder dat er ook maar iets van terecht kwam. De kloof tussen mijn potentie en wat ik daadwerkelijk kon laten zien was zo groot als de Grand Canyon.

De vragen die ik in dit werkboek heb opgenomen helpen mij zelf keer op keer om wel op gang te komen. Ze tackelen alle smoesjes en trucjes die ik kan verzinnen (en dat zijn er veel!) om NIET aan de slag te hoeven gaan. De vragen in dit werkboek maken me daarnaast bewust van mijn angsten en belemmerende overtuigingen, want laten zien wat je écht in huis hebt met een briljant plan is altijd spannend. En last but not least helpen ze mijn ADD brein met een bewezen aanpak om in de actiestand te komen.

2. Omdat je het keer op keer kunt gebruiken voor ELK project/plan/idee dat je maar kunt bedenken. (Oneindig dus.)

Ik heb zelf een bloedhekel aan stappenplannen die je maar op één manier kunt gebruiken. Mijn brein en mijn ideeën passen zelden in een standaard formaat. In alles dat ik doe wil ik mijn eigen gang kunnen gaan en mijn ideeën op mijn eigen manier tot uiting brengen. Dit werkboek geeft mij precies die ruimte omdat het niet zegt HOE ik het moet doen, maar me juist helpt om uit te vinden WAT ik nodig heb om het te doen. En het me daarnaast ook nog eens handvatten geeft die me helpen om het te GAAN doen.

3. Omdat het mindset én planning combineert. En er is niets zo krachtig als een vrouw die weet wat ze wil en wéét wat ze moet doen om daar te komen. (who runs the world? Juist!)

Nogmaals: met alleen een planning kom je er niet. Dat heb je vaak genoeg geprobeerd. Mindset bepaalt voor het allergrootste deel of je jouw plannen tot uitvoer brengt of niet. Het ‘Van Denken naar DOEN’ werkboek helpt je de juiste mindset over jouw plan/idee/droom te krijgen zodat je DAARNA op een ‘creatief brein’ vriendelijke manier kunt plannen en na een half uur aan de slag gaat.

Jouw investering: 19,-  ex BTW. (Dat is minder dan een rondje HEMA!)

Jouw return of investment: net zoveel geld als al die plannen die nu in de kast blijven liggen je op kunnen leveren qua omzet en winst. Om over het plezier en het vertrouwen dat DOEN je oplevert nog maar niet te spreken. Met dit werkboek zet je een eerste stap op Stoute Schoenen om het gat tussen waar je NU staat en waar je uiteindelijk uit wil komen te overbruggen. En dat gevoel is eerlijk gezegd onbetaalbaar.”

Met mijn eigen werkboek heb ik in een halfuurtje tijd eindelijk werk gemaakt van dit aanbod.

Zodat het ‘Van denken naar DOEN’ werkboek nu ook voor jou beschikbaar is. En jij binnen nu en een uur ook werk kunt maken van dat idee waar jij al zo lang mee aan de slag wilt.

Wat moet je doen om het werkboek te kopen? Dat is simpel:

1. Klik HIER >>

2. Betaal vervolgens € 19,- ex BTW met Ideal (houd je bankapp of digipas dus in de buurt).

3. Download het PDF werkboek via de link in de mail die je binnen 15 minuten van me krijgt (check ook je spam) en vul het in.

Daarna…. Ligt er een wereld voor je open, beloofd!

Maar het begint allemaal met de eerste klik, HIER >>